Kik vagyunk?

Projektgazda: Bástya Terápiás Közösségi Alapítvány

Projektvezető: Asbóth György

Közösségszervező koordinátor: Németh Bea

Közösségszervező munkatársak: Kereki Krisztina és Szabó Ildikó

Németh Bea vagyok, a projekt közösségi koordinátora. Egész eddigi pályafutásom alatt emberekkel foglalkoztam: szabadidő-szervezőként iskolás gyerekekkel, terápiás munkatársként értelmileg akadályozott felnőttekkel, mozgásfejlesztő foglalkozás vezetőként pici gyerekekkel, nemezkészítő oktatóként felnőttekkel.

Ez utóbbi egy másik fontos szelete az életemnek. Nemezkészítő kézművesként is dolgozom, mesterségbemutatók, játszóházak, gyermektáborok és kiállítások állandó résztvevője vagyok.

Bízom benne, hogy tapasztalatommal és emberközpontú gondolkodásommal hozzájárulhatok a projekt sikeres működéséhez, segíthetek a lakótelepen élőknek közösséggé kovácsolódni.

 

Kereki Kriszta vagyok, közösségszervező munkatárs.
Sokféle területen kipróbáltam magam, végzettségem szerint közgazdász vagyok, pénzügyi előadóként dolgoztam, mielőtt édesanya lettem.

Jelenleg 3 gyermeket nevelünk, kézműves vállalkozó vagyok (gyöngyékszer tervezés és gyöngyfűzés oktatás), zeneovi foglalkozásvezető Szigetszentmiklós három óvodájában, és a lakótelepi Református Gyülekezet kórusát is vezetem.

Nagyon fontosak számomra a kapcsolatok, érdekelnek az emberek történetei, sorsuk.

Remélem, minél több Ittlakóval sikerül majd megismerkedni a projekt során!