Tanácsadási lehetőségek

Bemutatkoznak tanácsadóink, egy kis összefoglaló a lehetőségekről.
A felsorolt tanácsadókkal időpontot tudunk egyeztetni, kérjük jelezzék felénk, melyikre van szükségük és keresni fogjuk a konkrét időponttal.

A tanácsadások az Ön számára ingyenesek, az esetleges költségeket a Projekt keretén belül az Európai Unió fizeti.

Életvezetési tanácsadás

Szentjóbi Ottó csoportvezetőként, mentálhigiéné és szervezetfejlesztő szak­ember­ként dolgozik a pkptrening.hu csapat tagjaként. Óraadóként tanít és szakdolgozati konzultációt vezet a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetében.

Fejlesztő pedagógus, gyógypedagógus tanácsadás

Csapóné Horváth Erika gyógypedagógus az egyéni fejlesztésben tud segíteni, szakszerű felmérés után egyénre szabott tanácsokat ad. Több alkalmas sorozatot is lehet vele egyeztetni, első lépés a szülőkkel való beszélgetés, majd a gyerkőc felmérése egy következő alkalommal.

Devizahitel károsultaknak tanácsadás

Czebei György a DÉSZ (Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége) tagja. Személye­sen érintett a devizahitelek problémájában. A Szövetségen belüli munkája az FHB bankhoz tartozó tagok csoportba, majd pertársasággá szervezése volt. Így szerzett ismereteket a szövetség segítségével és rengeteg ehhez kapcsolódó kutató munkával.
Forduljon hozzá, ha bárilyen devizahitellel kapcsolatos nehézsége van, vagy érdeklik a fejlemények ebben a témában!

Egészség és életmód tanácsadás, vércukorszint és koleszterinszint méréssel egybekötve

Széles Istvánné, Hajni 18 évig volt gyógyszertár vezető, jelenleg legfőbb célja az egészségmegóvás, életmódváltás, gyógyszerek helyett az egészséges életmódra vezetés.

Iskolapszichológus, pályaváltási tanácsadás
Petruska Hedvig pszichológushoz fordulhatnak a következő területeken: Életvezetési kérdések, párkapcsolati, családi nehézségek, szorongás, önértékelési gondok, kamasz és serdülő tanácsadás, pályaválasztási, pályaváltási tanácsadás, nevelési kérdések.

Munkahelyi és családi krízishelyzetek, ingatlanügyek

Csomós Eta másodéves diakónus hallgató, leginkább családi és munkahelyi krízishelyzetekben tud tanáácsadással szolgálni, mint például: válás, munkahelyi problémák, szenvedélybetegség a családban (drogos gyermek, alkohol problémák), munkajogi kérdések, ingatlanügyek

Jogi tanácsadás

Igény esetén bármilyen jogi témában is keresünk szakértőt. Szakértő keresése folyamatban.

Banki ügyekben tanácsadás

Milyen bankszámlát válasszak? Nyissak-e a gyereknek külön számlát? Megtakarításaimat hová tegyem? Banki hitelek? Hitelkártyák? Számtalan kérdés merülhet fel banki ügyekben, most csak a legtipikusabbakat soroltuk fel. Görgényi Ági banki tanácsadó segít mindezekben.

További lehetséges tanácsadások:

Mediátor, álláskeresési tanácsok, családi pénzügyek, informatikai kérdések, hit megélése, szenvedélybetegség, gyászfeldolgozás, dietetikus...

*****

A tanácsadásokra való jelentkezés menete

  1. Bármelyikre van igény, jelezze felénk az online űrlapon keresztül, telefonon vagy személyesen az Irodában.
  2. Felírjuk nevét, elérhetőségét és az igényelt szakterületeket.
  3. Egyeztetünk időpontot az illetékes szakemberrel.
  4. Felhívjuk Önt és tájékoztatjuk, szakértőnk mikor áll az Ön rendelkezésére.

Regisztrálni javasolt, egyrészt az időbeosztás miatt, másrészt ebből is látjuk, mire van igény. A már megbeszélt tanácsadási időpontokat megtalálja online is, egyúttal rögtön regisztrálhat is:

http://bit.ly/tanacsadasok

Címkék: